Köry-Ker

Köry-Ker

40 nm-es kislakás. Hoppá!

2017. május 22. - KöryKer

Egyszerű színek és beépített megoldások - a legfontosabb alapelvek, ha egy kis helyből szeretnénk a lehető legtöbbet kihozni. Íme:img_0961.JPG

A konyha "kis fehér ruhája". Olyan burkolat, amelyet korábban a metró állomások falán kezdtek használni. Azóta töretlen a népszerűsége és számtalan gyártót inspirál, hogy új köntösbe csomagolja - talán letisztultságának köszönhetően. Fehér színű, így lehet összefoglalni klasszikus felhasználását. Időtlen varázsa miatt jó befektetés, ha hosszútávon szeretnénk kialakítani otthonunkat. Túl nagy kockázatot nem vállalunk vele, ráadásul bármilyen stílussal párosíthatjuk, mindennel megállja a helyét.

img_0965.JPG

A fa természetes esszenciája jelenik meg a  porcelánlap kollekcióban, melyet többféle árnyalatban, méretben, felülettel forgalmazunk - kül és beltéri felhasználásra, fali és padlóburkolóként egyaránt. Színétől függően más-más hangulatú enteriőröket alkothatunk, mintázatának köszönhetően a természet kellemes atmoszféráját költöztethetjük otthonunkba. Számos termékcsaládunk elemei raktárkészletünkről azonnal elérhető.

img_0972.JPG

Mindig igyekszünk praktikus megoldást nyújtani azoknak, akik kis alapterületű fürdőszobával rendelkeznek, de elegáns enteriőrt szeretnének viszontlátni otthonukban. Ezen kollekció magában foglalja a kádat, zuhanykabint, csaptelepet, wc-t, bidét, mosdót és bútorokat is - hibátlan műszaki megoldásaival biztosítja a felhasználók kényelmét, széleskörű tartozékaival pedig ideális megoldásokat kínál a mindennapokhoz.

img_0971.JPG

3D látványtervezéssel segítünk! 

Szombathely, Körmendi u. 92.

A bejegyzés trackback címe:

https://koryker.blog.hu/api/trackback/id/tr6112530983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása