Köry-Ker

Köry-Ker

Ha végre itt a nyár és meleg az idő…

2017. június 01. - KöryKer

A nyár kiváló lehetőséget teremt a kert vagy terasz felújítására, átalakítására. Egyre nagyobb teret kapnak a szabadtéri programok, így kültéri burkolatainkra idén is nagy hangsúlyt fektetünk. Íme néhány szemet gyönyörködtető darab kínálatunkból:

img_1931.PNG

Kiadós kerti munka, napozás vagy sportolás után remek dolog zuhanyozni kinn a kertben. Homokozás után sem kell a gyereknek betrappolni a házba, ha van a házon kívül egy jó kis zuhanyzó. Létrehozhatjuk nyaralóban, az állandó lakhelyen, a házhoz kapcsolva, vagy önállóan. Olcsón is kivitelezhető luxus, és változatos kialakítással igazodunk mindenki pénztárcájához. 

img_1920.PNG

Jó étvágyat a természethez! Ha végre itt a nyár és meleg az idő… Ha nem is azonnal a strandra, de menjünk a szabadba. És együnk is. Mert a jó levegőn minden falat jobban esik. Főleg, ha megadjuk a módját. A családi/baráti közös sütés-főzés továbbra is előkelő helyen szerepelnek a közösségi életben. Grillezőink/bográcsolóink között kedvedre válogathatsz kőkorszaki és ultramodern változatban is.

img_1924.PNG

A gazdag és folyton bővülő kínálatunk - mintázat, szín- és formaválaszték - lehetőséget ad arra, hogy egyedi ötleteket valósítsunk meg. Üzletünkben bemutatódarabjaink segítségével könnyedén elképzelhető, illetve 3D látványtervezésünkkel variálható egy-egy elgondolás, nem csak katalógusok állnak rendelkezésre, illetve számos kollekciónk raktárkészletünkről akár azonnal elérhető. Kedvcsinálónak kültéri inspirációt mutatunk! Folyt. köv: Szombathely, Körmendi u. 92.

img_1932.PNG

Elég a lapos falakból? Időtálló alapanyagokból készült, a gyártó saját fejlesztésű felületkezelési eljárásukkal szépítette, és ezen falburkolatok segítségével időtlen eleganciával ruházhatjuk fel otthonunkat. Kül- és beltérre egyaránta alkalmas. Kezdjük is a nézelődést! Íme:

img_1930.PNG

A nyári hűvösebb és esős napokon, talán nincs is kellemesebb kikapcsolódás egy habos fürdőnél. Főleg, ha még egy pohárka bor is akad társaságként. Ehhez tökéletes a következő választékunk, melynél nem csak a designra, de a funkcionalitásra is nagy figyelmet fordítottak a tervezők.

img_1951.PNG

Az örök nyár hangulatát könnyedén otthonodba csempé(s)zhetjük... Választhatsz fotót katalógusunkból, de akár hozhatod a saját fényképedet is - megvalósítjuk digitális technikával. 

img_1952.PNG

www.kory-ker.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://koryker.blog.hu/api/trackback/id/tr2012557511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása