Köry-Ker

Köry-Ker

Így újult meg 53 nm-es panellakás!

2017. június 15. - KöryKer

A veszprémi lakás alapos felújításon esett át: "Nagyjából 4 réteg tapétát és 3 réteg linóleumot szedtünk fel, szerintem a lakáshoz úgy 40 éve nem nyúltak." – mesélte a tulajdonos, aki a panel kipofozására nagyjából 3 millió forintot költött, berendezéssel és mindennel együtt.

img_3171.JPG

"Adott volt egy elég sötét, másfél szobás hallos lakás, amiből két hónap elteltével mostanra végül 1+2 félszobás, amerikai konyhás nappalival rendelkező, felújított exkluzív lakás lett. Az egész saját terv. A halba áthelyezett konyhánál 4 db 20x60 cm-es helyen átvágtuk a panelt és üvegtéglát építettünk be, hogy az új konyha kapjon némi természetes fényt. Fel is teszik sokszor a kérdést: hogyan oldottuk meg a vízelvezetést és a szennyvíz elvezetést az átköltöztetésnél. Nos, a fürdőszoba sarkánál áttörtük a panelt, és a folyosó padlójában vittük el a vizet a konyhához és az előszobai gardróbhoz, ahol a mosógép kiállásai kerültek kialakításra."

img_3180.JPG

"A lakás mérete miatt a burkolatnál a fehér- szürke és egy kis fekete különböző árnyalataitban gondolkodtunk." - Már az ókorban is használták, évezredes díszítőelemnek számít a mozaik, és manapság egyre népszerűbb az ezzel való burkolás. Csak a fantázia szab határt: egy fal, egy megvilágítás, de akár egy mosdópult is mind-mind készülhet mozaikból, mely lehet nagyon extrém, bohókás, vagy akár visszafogottan stílusos. Számos kérdés merülhet föl, mit-mivel és hogyan párosítsunk, mindezt 3D látványtervezéssel segítjük.

img_3181.JPG

"Az előszobában a régi, csúnya előszobai beépített szekrénysor helyett modern gardrób található." Elég a lapos falakból? Időtálló alapanyagokból készült, a gyártónk saját fejlesztésű felületkezelési eljárásukkal szépítette, és ezen falburkolatok segítségével kortalan eleganciával ruházhatjuk fel otthonunkat. Kül- és beltérre egyaránta alkalmas. Kezdjük is a nézelődést! Íme:

img_3182.JPG

"A fürdőszobánkban hidromasszázs zuhanykabin is van." - Kicsi fürdőszobát bizony nem könnyű tervezni, a dizájn mellett a praktikumra és használhatóságra is figyelnünk kell. Mindennek legyen helye, mozogni is tudjunk benne, de nézzétek az alábbi ötletet, és ha találtok számotokra hasznosat, gondoljatok ránk a kis tisztálkodó helyiség felújításakor, átalakításakor:

img_3163.JPG

És a szobák, amelyben önző módon a padlólapokra helyezzük a hangsúlyt. A fa természetes esszenciája jelenik meg a porcelánlap kollekciónkban, melyet többféle árnyalatban és különböző méretekben forgalmazunk. Színétől függően más-más hangulatú enteriőröket alkothatunk, mintázatának köszönhetően a természet kellemes atmoszféráját költöztethetjük otthonunkba. Egyes termékcsaládunk raktárkészletünkről azonnal elérhető!

img_3183.JPG

www.kory-ker.hu

Szombathely, Körmendi u. 92.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://koryker.blog.hu/api/trackback/id/tr8512594197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása