Köry-Ker

Nosztalgia gombot bekapcsolni, időutazás a '80-as évek fürdőszobájába!

2018. január 11. - KöryKer

Hogy is volt? Először is beslattyogtál a fürdőszobába a következő papuccsal...

img_1060.JPG

Vegyünk egy átlagos panellakás fürdőszobáját az 1980-as években. Belépünk az ajtón és linóleummal borított parányi helyiségbe jutunk. Megvan a feeling?

img_1053.JPG

Bár a fürdőszoba kicsi volt és sötét, de valahogy a sarokban még egy mosógép is elfért.

b627f230-c409-4810-a389-ffcd61c48532-26299-000023b61c8ba22c_1.jpeg

És az egyen szappantartók, négy nosztalgikus Caola szappannal, melyeket a ruhásszekrénybe is tettünk, hogy ott is ontsa az illatot:
1. zöld alma szappan
2. extra kamillás krémszappan
3. Derby dezodor szappan
4. gyöngyvirág szappan.

img_1085.JPG

Hajat mostál a következő választékkal, de a retro márkák királya egyértelműen a Wu2. Bizony túlélte a rendszerváltás, most is él és virul. A hajszárítót reméljük a nosztalgiafaktor sem támasztja vissza, borzalmasan hamar felmelegedett és forró levegőt fújt, valamint a hajszálakat előszeretettel "betekerte".

img_1073.JPG

És a férfiak piperecikkei... "Végre egyszer a férfiak vezethetik a nőket az orruknál fogva"- szólt a Derby arcszesz szlogenje.

img_1078.JPG

"Mosson fogat Amodenttel, az én fogam is ettől ment el"- ez persze csak a gonoszkodó versike a köznéptől, a fogkrémet eredetileg az "Amodent-fogat ment" szlogennel reklámozták.

img_1084.JPG

Tovább is szeretnél nosztalgiázni? Nyomj egy lájkot, ebből tudni fogjuk, hogy folytassuk!

2018-as trend

Az év legmeghatározóbb kiállítása minden évben Bolognában zajlik, ahol a piac komoly szereplőinek kötelező a megjelenés. Az már most látszik, hogy a 2018-as évben hangsúlyt kapnak a kézműves értékek is.

img_7937.JPG

Szemet gyönyörködtető kollekció, a fémesen fénylő burkolataival. Az innovatív kerámia lapokban ötvöződnek a kézműves hagyományok, az értékes ásványi- és nyersanyagokkal, valamint kreativitással: az eredmény egy újszerű 3D-s felületet, elegáns fémes csillogással. Öt árnyalatban forgalmazzuk, melyhez mintás dekorlapot, mozaikot és lisztellót is választhatunk. Textúrája pazar megjelenést kölcsönöz bármely helyiségnek.img_7938.JPG

A metro csempék nagyon népszerűek, a gyárak pedig változatos újításokkal igyekeznek bővíteni a kínálatot. Például többféle méretben, fózolásban, színben eltérő burkolattal igyekeznek piacra lépni. A következő konyha a klasszikus 10x20-as méret helyett 20x50-es változatban készült, dekorként pedig patchwork mintát társítottak hozzá. Íme:

img_7956.JPG

A lakás "kis fehér ruhája". Ahogy a neve is mutatja, a metro csempe olyan burkolat, amit a metró állomások falán kezdtek használni. Azóta töretlen a népszerűsége, talán letisztult stílusának és egyszerűségének köszönhetően. Fehér színű és akár a plafonig ér – így lehet összefoglalni klasszikus felhasználását. Időtlen varázsa miatt jó befektetés, főleg ha hosszú távra szeretnéd kialakítani otthonod. Túl nagy kockázatot nem vállalsz vele és mégis biztos, hogy mindenkiben pozitív hatást fog kelteni a végeredmény. Ráadásul bármilyen stílussal párosíthatod, mindennel megállja a helyét.

5b0727e3-9e90-4108-a562-0a44f8c8a16e-13246-000010d49dcd0fbe.jpeg

Egy merészen izgalmas kollekció, melyben a fa melegségét és a beton ridegségét társították. Karakteres, ugyanakkor fantáziadús dekorlapjaival barátságos környezetet teremthetünk. Hét méretben és öt színárnyalatban forgalmazzuk, dekorelemei pedig külön falra és padlóra is válaszható. Nagyfokú terhelhetősége miatt bátran javasoljuk forgalmas helyeken, illetve kültéri felhasználásra is alkalmas.

img_7951.JPG

A következő kollekció az örök divat jegyében született. A 3D falicsempe család szépsége a kifinomult egyszerűségében rejlik. Kétféle méretben és felülettel (matt, fényes) forgalmazzuk, hat mintázatban választható. 3D láványtervezéssel segítünk, mert rengeteg ötletelést rejt magában. Nemcsak egyedi, de időtálálló burkolat. 

img_7963.JPG

+ 1 személyes kedvencünk: Egy igazán dekoratív szépség a termékpalettán. A burkolatcsaládhoz 33x33 cm-es padlólap tartozik, falicsempéjét többféle méretben és színben forgalmazzuk, illetve a hozzá tartozó díszcsík is több árnyalatban válaszható, mely Swarovski berakással is rendelhető. A fotódekorjai kifinomult nyomtatási technikával készülnek. A kollekcióval impozáns enteriőrt varázsolhatunk otthonunk bármely helyiségébe.

img_7973.JPG

+1 új innováció: Mosogató, lefolyó nélkül? Na, azért nem egészen, de hiába keresed! A mosogató csepptálcájának felületét látványos geometrikus mintázata teszi izgalmassá, melyek a medence aljáig futnak, hogy ott egy rombusz alakot képezve elrejtsék a lefolyót. 12 színben forgalmazzuk, nagyméretű (100x50x25cm) gránitőrlemény.

img_7968.JPG

Megújult weboldalunk: http://kory-ker.hu/hu/

Panellakás, hoppá!

Rengeteg kérdés felmerül egy panellakás felújításán. Érdemes-e pénzt áldozni rá? Mit lehet belőle kihozni? Mire számítsunk a munkálatok során? Hogyan kezdjünk hozzá? Talán ez a blogbejegyzés segíthet a döntésben.

img_5647.JPG

A lakás egy fiatal pár tulajdona, az akkori állapot a képeken jól látható. Íme a kezdetek:

img_5646.JPG

Az elképzelés, hogy ebből egy fiatalos és modern, enyhén mediterrán jellegű lakás valósuljon meg.

img_5648.JPG

A céljuk az volt, hogy minden új és biztonságos legyen, de ugyanakkor a lehető legkevesebb pénzből, mert esküvő és autóvásárlás is a terveikben szerepelt. 

img_5649.JPG

 És a látványtervek:

img_5650.JPG

Fürdőszoba és konyha elképzelés:

img_5651.JPG

A tervek jóváhagyása után elkezdődtek a munkálatok. A régi ablakok kicserélése új, műanyag ablakokra, amelyek belülről aranytölgy, kívülről fehér színűek. A régi bejárati ajtót biztonsági acél ajtó váltotta fel, és a fűtési szezon kezdetével új radiátorok kerültek fel. Az egész lakásba új villanyvezetékek kerültek, amelyeket a panelokra kicsit sem jellemző módon bevésettek a falakba. A konyhában kibontásra került a kamra, hogy növeljék a teret, és a gázvezeték elhelyezését is módosították (ehhez hivatalos engedélyt kell kérni). A fürdőszobában is megszabadultak mindentől, a konyhai és a fürdőszobai vízkiállásokat is az új elrendezésnek megfelelően módosították. 

img_5652.JPG

Mivel a panellakásokban nem mindenhová lehet bevésni a vezetékeket, valamint a vasbeton nem éppen ideális a mennyezeti spotlámpák telepítéséhez, így a folyosók és a nappali gipszkarton álmennyezetet kapott. És a nappaliba egy különleges gipszkarton térelválasztó is helyet kapott.

img_5653.JPG

Majd a burkolási és festési munkák következtek. 

img_5654.JPG

Ezután pedig az asztalos munkák. 

img_5655.JPG

Egy kiadós takarítás után a végeredmény magáért beszél.

img_5656.JPG

A nappaliban, az étkező résznél díszkő burkolattal erősítették a mediterrán hatást.

img_5657.JPG

A végeredmény magáért beszél. Főleg ha újra végignézzük a felújítás előtti képeket. Forrás: álmaim otthona

img_5658.JPG

Hazánkban az átlagos fürdőszoba mérete 6 m2. Ebbe éppúgy beletartozik a nagynak számító 10 m2-es és az oly sokak által aprónak titulált 2,5 m2-es is, amely leginkább a panellakásokra jellemző méret. A kis fürdők esetén a legnagyobb gondot általában az okozza, hogy többet, nagyobbat szeretnénk elhelyezni a berendezési tárgyakból, mint ami alapjáraton beférne. Pont az ilyen elképzelésekre születnek a különféle helytakarékos ötletek. Például nem csak a zuhanykabin és a kád ötvözése nagy segítség a parányi helyiséggel rendelkezők számára, de még a mosdókagyló sem foglal plusz helyet. Mostanra már kompakt megoldásokkal is igyekeznek a gyártók a vásárlók igényeit kiszolgálni. Érdemes tájékozódni, mielőtt felújításba kezdünk, ráadásul a 3D látványtervezés is segítségünkre van.

img_5664.JPG

49 nm-es betonfalakból álomotthon

Vanda az Otthonteremtők Viadalán jelentkezett felújított otthonával. Bár a versenyt ugyan nem ő nyerte, de érdemes végignézni a kétszobás panellakást, mert 49 nm-en is kényelmes álomotthon valósítható meg - betonfalakból.

img_3374.JPG

"Két éve vettük meg első lakásunkat, ezt a 49 m2-es, 2 szobás panellakást, amely komplett felújításon esett át, miután 2015. januárjában megkaptuk a kulcsokat." – mesélte Vanda, de mielőtt előreszaladnánk, lássuk felújítás előtt és közben!

img_3375.JPG

"Az erkély beépítésre került, ahol étkező részt alakítottunk ki."

img_3376.JPG

"Az étkező eredeti helyére egy kis bárpultot álmodtunk meg, a szobákban és előtérben pedig álmennyezet lett kiépítve melybe led izzókat és led szalagot rejtettünk el."

img_3388.JPG

"A konyha és nappali ajtaját megszüntettük, és cseréltük a nyílászárókat is. Hogy a fürdőszobában több helyünk legyen, a mosógépet a konyhában rejtettük el. A konyhabútor saját elképzelés és tervezés alapján lett megalkotva, akárcsak a csempe és színvilág a lakás egészében."

img_3389.JPG

"Körülbelül 2-2,5 hónapig tartott a felújítás, mely nagyjából 3 millió forintba került."

img_3390.JPG

Forrás: otthonok és megoldások

iDőutazás - a jövő fürdőszobája

Innováció és csúcstechnológia – ezek a jelszavai. Már olyan kifejlesztésen is dolgoznak a mérnökök, ahol a fürdőszobai tükör egyben kijelzőként is funkcionál. Az "okostükrön" minden olyan funkció megtalálható lesz, ami egy okostelefonról elérhető, mérete miatt viszont nagyobb élményt nyújt az interneten való tájékozódáshoz. A rendszer hangvezérléssel is irányítható, illetve beállításait applikáció segítségével telefonról és számítógépről is szerkeszthetjük majd.

af25241d-774e-44a5-9d5d-a95db7eb38b8-56554-00006bf27b4a9cf1.jpeg

Az "okostükör" tökéletesen illeszkedik a fürdőszoba képébe, látványban egyáltalán nem különbözik majd egy átlagos tükörtől. Érintőképernyős is, így a reggeli készülődés közben lehetőség nyílik elolvasni az e-maileket, megnézni az aznapi időjárást és híreket, vagy más egyéb weboldalakat.

67126162-a86c-439d-8891-8ceaa38077ae-56554-00006bff74687487.png

A modern technika abszolút meghatározó napjainkban is, amely a későbbiekben még nagyobb szerepet fog kapni. A mosógép mellett nem lesz újdonság Hi-Fi és TV a fürdőben, a zuhanykabinba épített rádió - vagy mindezek kombinálása, akár egy fürdőkádban.

6b6921cb-e4d8-4c5b-a8e1-59ffa3e78d33-57105-00006c5b94a2dd52.jpeg

Fenntarthatóság - az elsődleges irányelv. Az urbanizációval párhuzamosan nagy hangsúlyt kap a lakberendezésben a környezetbarát termékek és megoldások fejlesztése, egyre inkább az intelligens technológiák és az ökotervezés kerül előtérbe.

6443d504-2a9b-4223-8c23-860c9e0243a9-57105-00006c2cf727054f.jpeg

És most mutatjuk az előző koncepcióval, hogy a fejlődés hogyan is találkozik a dizájnnal az elkövetkező évtizedekben. Ne riadjunk vissza a meghatározó színektől sem.

eb54f96c-4da6-4089-a36e-8485e12c15b5-57105-00006c299a3b9f1d.jpeg

Nemcsak az anyagi helyzet miatt érdemes odafigyelnünk a takarékosságra, hanem azért is, mert a Föld ivóvízkészlete drasztikusan csökken. Sokan nem is gondolnánk, hogy a készletek jelentős hányadát lehúzzuk a wc-n. A következő fejlesztés a víztakarékosság és a hely optimalizálás szinonimája.

b3564b90-0053-45a9-a688-fcdec6bf1165-56554-00006c099fde6b51.jpeg

Innovatív rendszere megszűri a mosdó vizét, így az újra felhasználható a WC-ben.

c91b72d6-4837-4f4a-a62c-36420144e49a-56554-00006c099596c498.jpeg

Egyedi, különleges és jövő design, amely eleganciát kölcsönöz. Technológiája teljes mértékben fenntartható.

fb5778c4-f760-436f-876e-fbc706fa0e1d-56554-00006c08efc2bcb9.jpeg

A tükörbe épített világítás új generációja vár ránk.

c58ee410-45fa-4c32-9778-40e701ea37e7-57105-00006c31e727c72c.jpeg

És a jövő fürdőszobája a formatervezők Kánaánja. Erre a következő hiperszuper modern vonalak az egyik legjobb bizonyíték, nem vitatva a márványfelületek örök létjogosultságát.

ec7dc541-9205-43fc-9fad-bc22e0b3f324-57105-00006c451ee57e62.jpeg

Az origami burkolatok is előtérbe kerülnek a közeljövőben. 

2b70da7f-3ded-44d1-a864-d162179622ea-57105-00006c4a53bbe8d9.jpeg

Hát lenne kedvünk megtapicskolni. 

9805d909-9d58-4d2b-b16d-c9c0535b4139-57105-00006c49db3bd759.jpeg

 Véleményed van? Akkor nyomasd! 

Lepukkant kecóból álomotthon!

Nemcsak régimódi és lelakott volt az 50 nm-es otthon, de dobozokban is tároltak mindent. Aztán a tulajdonosnak elege lett az ízléstelen környezetből, ahová már szinte csak aludni járt haza, majd spórolni kezdett és felújította lakhelyét. Íme a múlt:

img_7751.JPG

És bizony egy borzasztó állapotú és kinézetű hajlékból is lehet álmaink otthona. Csak a megfelelő szakemberek, illetve természetesen "némi" megtakarított pénz kell hozzá.

img_7767.JPG

Így tett a bemutatott lakás hölgy tulajdonosa is, aki megelégelte ingatlana életterét. Tehát még egyszer, hogy hogyan is nézett ki felújítás előtt:

img_7768.JPG

 És így néz ki most:

img_7769.JPG

Tükörfalakkal nagyították a teret, amely egyúttal növelte a fényt is, így a korábbi félhomály helyett világos lett a helyiség. A magasan elhelyezett polc pedig nemcsak tárolási lehetőséget biztosít, de a korábbi össze-vissza lógó kábelek elrejtését is szolgálja.

img_7772.JPG

A konyha is összhangban van, ám kicsit sötétebb árnyalatú kék színnel lett újjávarázsolva.

img_7774.JPG

Az olvasókuckóban praktikusan helyett kapott egy vendégágy, melyet további pakolófelületekkel egészítettek ki.

img_7775.JPG

A hálószobában - amelyben a lakás női tulajdonosa édesanyjával osztozik - kapott helyet a beépített gardrób. Ide a két ágyon és a két szekrénysoron kívül más nem is fért volna el.

img_7776.JPG

Fürdőszoba. Ja, igen. Te milyennek terveznéd? Egy kicsi tisztálkodó helyiséget persze nem könnyű berendezni, de nem is lehetetlen kihívás. A gyakorlatban már bevált alaprajzokat mutatunk. 

img_7790.PNG

Hogyan újtsunk fel egy pici fürdőt, hogy legyen benne színkavalkád is, de ugyanakkor világos is maradjon? A trükk az, hogy fehér színű burkolat legyen a nagyobb felületeken, ötletes dekorcsempe a kis részeken, valamint színben harmonizáló padlólap, amely megteremti az összhangot. 

img_7789.JPG

 Hogy tetszik?

Így újult meg 53 nm-es panellakás!

A veszprémi lakás alapos felújításon esett át: "Nagyjából 4 réteg tapétát és 3 réteg linóleumot szedtünk fel, szerintem a lakáshoz úgy 40 éve nem nyúltak." – mesélte a tulajdonos, aki a panel kipofozására nagyjából 3 millió forintot költött, berendezésel és mindennel együtt.

img_3171.JPG

"Adott volt egy elég sötét, másfél szobás hallos lakás, amiből két hónap elteltével mostanra végül 1+2 félszobás, amerikai konyhás nappalival rendelkező, felújított exkluzív lakás lett. Az egész saját terv. A halba áthelyezett konyhánál 4 db 20x60 cm-es helyen átvágtuk a panelt és üvegtéglát építettünk be, hogy az új konyha kapjon némi természetes fényt. Fel is teszik sokszor a kérdést: hogyan oldottuk meg a vízelvezetést és a szennyvíz elvezetést az átköltöztetésnél. Nos, a fürdőszoba sarkánál áttörtük a panelt, és a folyosó padlójában vittük el a vizet a konyhához és az előszobai gardróbhoz, ahol a mosógép kiállásai kerültek kialakításra."

img_3180.JPG

"A lakás mérete miatt a burkolatnál a fehér- szürke és egy kis fekete különböző árnyalataitban gondolkodtunk." - Már az ókorban is használták, évezredes díszítőelemnek számít a mozaik, és manapság egyre népszerűbb az ezzel való burkolás. Csak a fantázia szab határt: egy fal, egy megvilágítás, de akár egy mosdópult is mind-mind készülhet mozaikból, mely lehet nagyon extrém, bohókás, vagy akár visszafogottan stílusos. Számos kérdés merülhet föl, mit-mivel és hogyan párosítsunk, mindezt 3D látványtervezéssel segítjük.

img_3181.JPG

"Az előszobában a régi, csúnya előszobai beépített szekrénysor helyett modern gardrób található." Elég a lapos falakból? Időtálló alapanyagokból készült, a gyártónk saját fejlesztésű felületkezelési eljárásukkal szépítette, és ezen falburkolatok segítségével kortalan eleganciával ruházhatjuk fel otthonunkat. Kül- és beltérre egyaránta alkalmas. Kezdjük is a nézelődést! Íme:

img_3182.JPG

"A fürdőszobánkban hidromasszázs zuhanykabin is van." - Kicsi fürdőszobát bizony nem könnyű tervezni, a dizájn mellett a praktikumra és használhatóságra is figyelnünk kell. Mindennek legyen helye, mozogni is tudjunk benne, de nézzétek az alábbi ötletet, és ha találtok számotokra hasznosat, gondoljatok ránk a kis tisztálkodó helyiség felújításakor, átalakításakor:

img_3163.JPG

És a szobák, amelyben önző módon a padlólapokra helyezzük a hangsúlyt. A fa természetes esszenciája jelenik meg a porcelánlap kollekciónkban, melyet többféle árnyalatban és különböző méretekben forgalmazunk. Színétől függően más-más hangulatú enteriőröket alkothatunk, mintázatának köszönhetően a természet kellemes atmoszféráját költöztethetjük otthonunkba. Egyes termékcsaládunk raktárkészletünkről azonnal elérhető!

img_3183.JPG

www.kory-ker.hu

Szombathely, Körmendi u. 92.

 

Ha végre itt a nyár és meleg az idő…

A nyár kiváló lehetőséget teremt a kert vagy terasz felújítására, átalakítására. Egyre nagyobb teret kapnak a szabadtéri programok, így kültéri burkolatainkra idén is nagy hangsúlyt fektetünk. Íme néhány szemet gyönyörködtető darab kínálatunkból:

img_1931.PNG

Kiadós kerti munka, napozás vagy sportolás után remek dolog zuhanyozni kinn a kertben. Homokozás után sem kell a gyereknek betrappolni a házba, ha van a házon kívül egy jó kis zuhanyzó. Létrehozhatjuk nyaralóban, az állandó lakhelyen, a házhoz kapcsolva, vagy önállóan. Olcsón is kivitelezhető luxus, és változatos kialakítással igazodunk mindenki pénztárcájához. 

img_1920.PNG

Jó étvágyat a természethez! Ha végre itt a nyár és meleg az idő… Ha nem is azonnal a strandra, de menjünk a szabadba. És együnk is. Mert a jó levegőn minden falat jobban esik. Főleg, ha megadjuk a módját. A családi/baráti közös sütés-főzés továbbra is előkelő helyen szerepelnek a közösségi életben. Grillezőink/bográcsolóink között kedvedre válogathatsz kőkorszaki és ultramodern változatban is.

img_1924.PNG

A gazdag és folyton bővülő kínálatunk - mintázat, szín- és formaválaszték - lehetőséget ad arra, hogy egyedi ötleteket valósítsunk meg. Üzletünkben bemutatódarabjaink segítségével könnyedén elképzelhető, illetve 3D látványtervezésünkkel variálható egy-egy elgondolás, nem csak katalógusok állnak rendelkezésre, illetve számos kollekciónk raktárkészletünkről akár azonnal elérhető. Kedvcsinálónak kültéri inspirációt mutatunk! Folyt. köv: Szombathely, Körmendi u. 92.

img_1932.PNG

Elég a lapos falakból? Időtálló alapanyagokból készült, a gyártó saját fejlesztésű felületkezelési eljárásukkal szépítette, és ezen falburkolatok segítségével időtlen eleganciával ruházhatjuk fel otthonunkat. Kül- és beltérre egyaránta alkalmas. Kezdjük is a nézelődést! Íme:

img_1930.PNG

A nyári hűvösebb és esős napokon, talán nincs is kellemesebb kikapcsolódás egy habos fürdőnél. Főleg, ha még egy pohárka bor is akad társaságként. Ehhez tökéletes a következő választékunk, melynél nem csak a designra, de a funkcionalitásra is nagy figyelmet fordítottak a tervezők.

img_1951.PNG

Az örök nyár hangulatát könnyedén otthonodba csempé(s)zhetjük... Választhatsz fotót katalógusunkból, de akár hozhatod a saját fényképedet is - megvalósítjuk digitális technikával. 

img_1952.PNG

www.kory-ker.hu

40 nm-es kislakás. Hoppá!

Egyszerű színek és beépített megoldások - a legfontosabb alapelvek, ha egy kis helyből szeretnénk a lehető legtöbbet kihozni. Íme:img_0961.JPG

A konyha "kis fehér ruhája". Olyan burkolat, amelyet korábban a metró állomások falán kezdtek használni. Azóta töretlen a népszerűsége és számtalan gyártót inspirál, hogy új köntösbe csomagolja - talán letisztultságának köszönhetően. Fehér színű, így lehet összefoglalni klasszikus felhasználását. Időtlen varázsa miatt jó befektetés, ha hosszútávon szeretnénk kialakítani otthonunkat. Túl nagy kockázatot nem vállalunk vele, ráadásul bármilyen stílussal párosíthatjuk, mindennel megállja a helyét.

img_0965.JPG

A fa természetes esszenciája jelenik meg a  porcelánlap kollekcióban, melyet többféle árnyalatban, méretben, felülettel forgalmazunk - kül és beltéri felhasználásra, fali és padlóburkolóként egyaránt. Színétől függően más-más hangulatú enteriőröket alkothatunk, mintázatának köszönhetően a természet kellemes atmoszféráját költöztethetjük otthonunkba. Számos termékcsaládunk elemei raktárkészletünkről azonnal elérhető.

img_0972.JPG

Mindig igyekszünk praktikus megoldást nyújtani azoknak, akik kis alapterületű fürdőszobával rendelkeznek, de elegáns enteriőrt szeretnének viszontlátni otthonukban. Ezen kollekció magában foglalja a kádat, zuhanykabint, csaptelepet, wc-t, bidét, mosdót és bútorokat is - hibátlan műszaki megoldásaival biztosítja a felhasználók kényelmét, széleskörű tartozékaival pedig ideális megoldásokat kínál a mindennapokhoz.

img_0971.JPG

3D látványtervezéssel segítünk! 

Szombathely, Körmendi u. 92.

Felkészül: NYÁR!

A nyári napok legnépszerűbb programja a kerti grillezés és bográcspartik. A családi/baráti közös sütés-főzés továbbra is előkelő helyen szerepelnek a közösségi életben. Grillezőink/bográcsolóink között kedvedre válogathatsz kőkorszaki és ultramodern változatban is. További választék és tanácsadás: Szombathely, Körmendi u. 92.

img_7805.PNG

Na, elszürcsölünk egy limonádét a mediterrán teraszON? A mázas klinker kollekciónk megvalósítja, hogy úgy érezd magad, mintha a Földközi-tengernél pihennél. Ez főként a meleg színpalettájának, a rózsaszín és barna kontrasztnak köszönhető. Azok számára, akik nyugodtabb árnyalatot keresnek, többféle változatot tudunk kínálni. A lapok kiváló műszaki paraméterei, a lépcső és homlokzati elemek teljes kínálata lehetővé teszi, hogy létrehozz egy házat és teraszt - egyenesen Toszkánából.

img_7804.PNG

Kerti és kültéri tárolók, szerszámos házak, talicskák, a legfiatalabbnak kerti játékok, ülőgarnitúrák, bútorszettek, műanyag asztalok és székek széles választékával is várunk! - katt vissza előző blogbejegyzésünkre

img_7829.PNG

Felkészül: nyár! Jön a feeling, amelyben egyre nagyobb teret kapnak majd a szabadtéri programok, illetve a jól megtervezett kert vagy design-os terasz. Kültéri burkolatainkra idén is nagy hangsúlyt fektetünk, íme néhány kínálatunkból:


img_7818.JPGimg_7819.PNG

Olyan tárgyak kényelmes tárolását teszi lehetővé, melyeknek kézközelben kell lenniük a kertben. Nagy kapacitás jellemzi, ezért mind a kerti szerszámok, mind pedig a a párnák vagy a pokrócok is elférnek benne. Összeszerelése kivételesen egyszerű és nem igényel speciális szerszám használatát. A különböző mintázatoknak és színeknek köszönhetően minden kertbe passzol. A fedél nyitását segítő mechanizmus a termék további előnyét képezi. Magas minőségű, légköri tényezők káros hatásainak ellenálló anyagokból készül. Ülőhelyként is szolgálhat 2 személy számára.

img_7830.PNG

Provence-i stílusból kiinduló kollekció, melyet az antikolt, fehérre festett deszkák ihlettek. Az egyszerűség és a természet rendje iránti tiszteletet sugározza, ami egyúttal meghitt hangulatot kölcsönöz a helyiségnek. A világos színre festett fabútorok rusztikus elemekkel kiegészítve még jobban kihangsúlyozzák a belső tér pihentető jellegét, amelytől egy pillanatra sem akarunk majd elszakadni.

img_7831.PNG

Szombathely, Körmendi u. 92.

www.kory-ker.hu