Köry-Ker

Köry-Ker

Dolce Vita

2016. október 04. - KöryKer

Római vakáció Audrey Hepburn módra, fürdőszoba használattal. Ki tart velünk? 

img_6059.JPG

Ha Velencében nincs egy csónakod, akkor az gondolatlanság. :-) Bár a természet nyitva van, de haza is viheted. Akár saját fotódból is megvalósítjuk, mozaik vagy csempe formájában.

image_23.jpeg

A kollekció mosdójai és fürdőszobai szerelvényei a tisztálkodó helyiséget egy kozmopolita és exkluzív környezetté varázsolják. Barcelona, Berlin, New York, Shanghai, stb. - utazás olyan városokba, amelyek rabul ejtenek minden látogatót és felejthetetlen benyomást hagynak bennük. 10 év garanciával forgalmazzuk.

image_25.jpeg

Egy varáció a számtalan lehetőségeink közül, hogy kis alapterületű fürdőszobából hogyan varázsolhatunk trendi helyiséget. Minden fürdőszoba tükrözi tulajdonosa stílusát és egy kicsit személyiségét is, éppen ettől lesz minden látványtervünk egyedi és megismételhetetlen. Sokszor elég egy-egy izgalmas szaniter vagy dekorelem ahhoz, hogy igazán különlegeset alkossunk. 

image_28.jpeg

Itt az ideje felkészülnünk a hidegebb napokra! Radiátorok széles választékban kaphatók, amely törölközőszárítós változatában a fürdőszoba fűtésére is alkalmas. Esztétikus, praktikus és kevés helyet foglal. Rengeteg típusban, méretben, kialakításban forgalmazzuk, így pénztárcánk mellett, stílusunkhoz igazodót is könnyen választhatunk.

image_27.jpeg

Dolce Vita varázslat. Az univerzálisan felhasználható dekorációs elemek a digitális nyomtatás technológiájának köszönhetően jöhettek létre, melynek segítségével akár a legapróbb ínycsiklandó részlet is megvalósítható, mégpedig élénk és élettel teli színekben. Szinte már beleharapnánk...

image_29.jpeg

Sokat lehet időzni a mosogató kiválasztásánál. Nem mindegy, hogy milyen étkezési szokásaink vannak, és persze a konyhabútor méretei is behatárolhatják a választást. Praktikus tanácsokat és teljes áttekintést adunk, amelyekből készítettünk egy rövid összeállítást.

Mielőtt mosogató kérdésben döntünk:
- fogunk-e beépített mosogatógépet használni?
- fogyasztunk-e sok zöldséget és gyümölcsöt, szükségünk van gyümölcsmosós medencére?
- mekkora alsó konyhabútor elem áll a rendelkezésemre ahová a mosogatót tervezem?
- milyen mosogatási szokásaim vannak: elég-e egy medence, vagy szükség van-e két medencére, és ahhoz szeretnék-e csepptálcát is?
- rozsdamentes mosogatót, silgránit mosogatót, vagy kerámia mosogatót szeretnénk?
- milyen színű mosogató illik az új konyhabútorhoz?
- meghatározza a munkalap, csempe, hátfal színe?

Segít a Köry-Ker! 

image_26.jpeg

A kopott fa hatása érvényesül a porcelán kollekciónban, melyet izgalmas színátmenetek jellemeznek. Az alaplapokat négy árnyalatban, két felülettel és négy méretben forgalmazzuk, melyhez 3D-s vagy geometrikus dekorelemeket választhatunk. Bel- és kültéren egyaránt felhasználható.

image_24.jpeg

 Szombathely, Körmendi u. 92.

www.kory-ker.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://koryker.blog.hu/api/trackback/id/tr3011768547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása