Köry-Ker

Köry-Ker

Ha túl kicsi a méret...

2017. február 16. - KöryKer

Kicsi a für­dőd? Alig férsz el benne? Egy kis kre­a­ti­vi­tás­sal a leg­job­bat hoz­ha­tjuk ki be­lőle! A fürdőszoba általában mindenkinél kis méretű, csak keveseknek adatik meg a nagy tér, ahol mindennek tökéletesen megvan a helye. A legtöbb embernek hatalmas fejtörést okoz, hogyan zsúfoljon be mindent a fürdőbe úgy, hogy az még dekoratív is legyen. Mutat­juk a leg­tu­tibb öt­le­te­ket, hogy az apró tisztálkodó helyiség is prak­ti­kus és szép le­gyen! 

1. Felejtsd el a túlnyomórészt sötét színeket. Minél világosabb a fürdő, annál nagyobbnak tűnik. Igen, így tehát a legjobb választás, ha a fehér árnyalata a domináns. 

d4c42647-0ce3-4915-a34d-93082ccfa12e-59677-00002b8b7014b4a3.jpeg

2. Kics fürdőszoba esetén nem is kérdés: a legpraktikusabb választás a zuhanyzó. Kevés helyet foglal, így több minden fér még a fürdőszobába. Plusz szekrény, vagy akár mosógép, WC… Amit szeretnél. De tuti megoldást kínálunk a kádak terén is, max "lefaragunk" belőle.

img_3952.PNG

3. Ha nem szeretnél a kádról lemondani, de sokszor időhiány miatt gyorsabb a zuhanyzás, akkor mindenképp javasolni fogjuk a kádparavánt, hogy ne legyen minden tiszta víz zuhanyzás után. Ez esetben a teljesen átlátszó verziót fojuk ajánlani, mert így gyakorlatilag egyáltalán nem is látszik és ezáltal nem kicsinyíti le még jobban a teret.

img_3976.JPG

4. Érdemes a pici helységbe pici dolgokat választani, így kisebb kádat, kis kézmosót, kisebb szekrényt, így biztosan mindennek meglesz a helye. A képen szereplő kádunk mérete például 120x70 cm, űrtartalma: 130 liter. Kicsi, de annál praktikusabb, és bárhova beépíthető. Egy 120 cm széles fürdőszobába is elfér, 42 cm-es mélysége biztosítja a kényelmes fürdőzést. Zuhanyzáshoz érdemes a korábban említett kádparavánunkat felszerelni.

img_3961.JPG

A tükör teret növel, és ha ránk hallgatsz, akkor a legpraktikusabban ezt egy tükrös fürdőszobaszekrénnyel oldjuk meg. Mert így bizony a tükör mögött is értékes pakolandó felület lesz!

img_5428.JPG

A praktikus ötleteléseink száma szinte végtelen, amelyet a te ízlésedhez, illetve pénztárcádhoz igazítunk. Inspiráció gyanánt viszont keress minket itt: Szombathely, Körmendi u. 92.

A bejegyzés trackback címe:

https://koryker.blog.hu/api/trackback/id/tr9312266912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása