Köry-Ker

Köry-Ker

49 nm-es betonfalakból álomotthon

2017. szeptember 28. - KöryKer

Vanda az Otthonteremtők Viadalán jelentkezett felújított otthonával. Bár a versenyt ugyan nem ő nyerte, de érdemes végignézni a kétszobás panellakást, mert 49 nm-en is kényelmes álomotthon valósítható meg - betonfalakból.

img_3374.JPG

"Két éve vettük meg első lakásunkat, ezt a 49 m2-es, 2 szobás panellakást, amely komplett felújításon esett át, miután 2015. januárjában megkaptuk a kulcsokat." – mesélte Vanda, de mielőtt előreszaladnánk, lássuk felújítás előtt és közben!

img_3375.JPG

"Az erkély beépítésre került, ahol étkező részt alakítottunk ki."

img_3376.JPG

"Az étkező eredeti helyére egy kis bárpultot álmodtunk meg, a szobákban és előtérben pedig álmennyezet lett kiépítve melybe led izzókat és led szalagot rejtettünk el."

img_3388.JPG

"A konyha és nappali ajtaját megszüntettük, és cseréltük a nyílászárókat is. Hogy a fürdőszobában több helyünk legyen, a mosógépet a konyhában rejtettük el. A konyhabútor saját elképzelés és tervezés alapján lett megalkotva, akárcsak a csempe és színvilág a lakás egészében."

img_3389.JPG

"Körülbelül 2-2,5 hónapig tartott a felújítás, mely nagyjából 3 millió forintba került."

img_3390.JPG

Forrás: otthonok és megoldások

A bejegyzés trackback címe:

https://koryker.blog.hu/api/trackback/id/tr3512910004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása