Köry-Ker

Köry-Ker

2018-as trend

2017. november 23. - KöryKer

Az év legmeghatározóbb kiállítása minden évben Bolognában zajlik, ahol a piac komoly szereplőinek kötelező a megjelenés. Az már most látszik, hogy a 2018-as évben hangsúlyt kapnak a kézműves értékek is.

img_7937.JPG

Szemet gyönyörködtető kollekció, a fémesen fénylő burkolataival. Az innovatív kerámia lapokban ötvöződnek a kézműves hagyományok, az értékes ásványi- és nyersanyagokkal, valamint kreativitással: az eredmény egy újszerű 3D-s felületet, elegáns fémes csillogással. Öt árnyalatban forgalmazzuk, melyhez mintás dekorlapot, mozaikot és lisztellót is választhatunk. Textúrája pazar megjelenést kölcsönöz bármely helyiségnek.img_7938.JPG

A metro csempék nagyon népszerűek, a gyárak pedig változatos újításokkal igyekeznek bővíteni a kínálatot. Például többféle méretben, fózolásban, színben eltérő burkolattal igyekeznek piacra lépni. A következő konyha a klasszikus 10x20-as méret helyett 20x50-es változatban készült, dekorként pedig patchwork mintát társítottak hozzá. Íme:

img_7956.JPG

A lakás "kis fehér ruhája". Ahogy a neve is mutatja, a metro csempe olyan burkolat, amit a metró állomások falán kezdtek használni. Azóta töretlen a népszerűsége, talán letisztult stílusának és egyszerűségének köszönhetően. Fehér színű és akár a plafonig ér – így lehet összefoglalni klasszikus felhasználását. Időtlen varázsa miatt jó befektetés, főleg ha hosszú távra szeretnéd kialakítani otthonod. Túl nagy kockázatot nem vállalsz vele és mégis biztos, hogy mindenkiben pozitív hatást fog kelteni a végeredmény. Ráadásul bármilyen stílussal párosíthatod, mindennel megállja a helyét.

5b0727e3-9e90-4108-a562-0a44f8c8a16e-13246-000010d49dcd0fbe.jpeg

Egy merészen izgalmas kollekció, melyben a fa melegségét és a beton ridegségét társították. Karakteres, ugyanakkor fantáziadús dekorlapjaival barátságos környezetet teremthetünk. Hét méretben és öt színárnyalatban forgalmazzuk, dekorelemei pedig külön falra és padlóra is válaszható. Nagyfokú terhelhetősége miatt bátran javasoljuk forgalmas helyeken, illetve kültéri felhasználásra is alkalmas.

img_7951.JPG

A következő kollekció az örök divat jegyében született. A 3D falicsempe család szépsége a kifinomult egyszerűségében rejlik. Kétféle méretben és felülettel (matt, fényes) forgalmazzuk, hat mintázatban választható. 3D láványtervezéssel segítünk, mert rengeteg ötletelést rejt magában. Nemcsak egyedi, de időtálálló burkolat. 

img_7963.JPG

+ 1 személyes kedvencünk: Egy igazán dekoratív szépség a termékpalettán. A burkolatcsaládhoz 33x33 cm-es padlólap tartozik, falicsempéjét többféle méretben és színben forgalmazzuk, illetve a hozzá tartozó díszcsík is több árnyalatban válaszható, mely Swarovski berakással is rendelhető. A fotódekorjai kifinomult nyomtatási technikával készülnek. A kollekcióval impozáns enteriőrt varázsolhatunk otthonunk bármely helyiségébe.

img_7973.JPG

+1 új innováció: Mosogató, lefolyó nélkül? Na, azért nem egészen, de hiába keresed! A mosogató csepptálcájának felületét látványos geometrikus mintázata teszi izgalmassá, melyek a medence aljáig futnak, hogy ott egy rombusz alakot képezve elrejtsék a lefolyót. 12 színben forgalmazzuk, nagyméretű (100x50x25cm) gránitőrlemény.

img_7968.JPG

Megújult weboldalunk: http://kory-ker.hu/hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://koryker.blog.hu/api/trackback/id/tr1313360075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása