Köry-Ker

Köry-Ker

Lepukkant kecóból álomotthon!

2017. augusztus 02. - KöryKer

Nemcsak régimódi és lelakott volt az 50 nm-es otthon, de dobozokban is tároltak mindent. Aztán a tulajdonosnak elege lett az ízléstelen környezetből, ahová már szinte csak aludni járt haza, majd spórolni kezdett és felújította lakhelyét. Íme a múlt:

img_7751.JPG

És bizony egy borzasztó állapotú és kinézetű hajlékból is lehet álmaink otthona. Csak a megfelelő szakemberek, illetve természetesen "némi" megtakarított pénz kell hozzá.

img_7767.JPG

Így tett a bemutatott lakás hölgy tulajdonosa is, aki megelégelte ingatlana életterét. Tehát még egyszer, hogy hogyan is nézett ki felújítás előtt:

img_7768.JPG

 És így néz ki most:

img_7769.JPG

Tükörfalakkal nagyították a teret, amely egyúttal növelte a fényt is, így a korábbi félhomály helyett világos lett a helyiség. A magasan elhelyezett polc pedig nemcsak tárolási lehetőséget biztosít, de a korábbi össze-vissza lógó kábelek elrejtését is szolgálja.

img_7772.JPG

A konyha is összhangban van, ám kicsit sötétebb árnyalatú kék színnel lett újjávarázsolva.

img_7774.JPG

Az olvasókuckóban praktikusan helyett kapott egy vendégágy, melyet további pakolófelületekkel egészítettek ki.

img_7775.JPG

A hálószobában - amelyben a lakás női tulajdonosa édesanyjával osztozik - kapott helyet a beépített gardrób. Ide a két ágyon és a két szekrénysoron kívül más nem is fért volna el.

img_7776.JPG

Fürdőszoba. Ja, igen. Te milyennek terveznéd? Egy kicsi tisztálkodó helyiséget persze nem könnyű berendezni, de nem is lehetetlen kihívás. A gyakorlatban már bevált alaprajzokat mutatunk. 

img_7790.PNG

Hogyan újtsunk fel egy pici fürdőt, hogy legyen benne színkavalkád is, de ugyanakkor világos is maradjon? A trükk az, hogy fehér színű burkolat legyen a nagyobb felületeken, ötletes dekorcsempe a kis részeken, valamint színben harmonizáló padlólap, amely megteremti az összhangot. 

img_7789.JPG

 Hogy tetszik?

A bejegyzés trackback címe:

https://koryker.blog.hu/api/trackback/id/tr6812709700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása