Köry-Ker

Köry-Ker

Lakjunk jól!

2016. szeptember 15. - KöryKer

Örök nyár hangulatát könnyedén otthonodba csempé(s)zhetjük. 30x30 cm-es méretben, széles szín- és formaválasztékkal, valamint háromféle felülettel (csúszásmentes, érdesített, sima) forgalmazzuk. A klinker kedvelőinek kültérre javasoljuk, amely nagyon szép harmóniát kölcsönöz a ház egészének!

image_3.jpeg

Itt az ideje felkészülnünk a hidegebb napokra! A törölközőszárítós radiátor, amely a fürdőszoba fűtésére is alkalmas. Esztétikus, praktikus és kevés helyet foglal. Rengeteg típusban, méretben, kialakításban forgalmazzuk, így pénztárcánk mellett, stílusunkhoz igazodót is könnyen választhatunk.

image_4.jpeg

Neónak a Matrixban választania kellett a kék vagy piros kapszula közül. Akinek a tökéletes zuhanyzó megtalálása a célja, talán kicsit könnyebb helyzetben van, bár komoly döntéseket kell meghoznia így is. "Kéket" vagy a "pirosat"? - a Köry-Ker olyan megoldásokat kínál, amely biztosan nem egy illúzió része! 

image_5.jpeg

Minden fürdőszoba tükrözi tulajdonosa stílusát és egy kicsit személyiségét is, éppen ettől lesz minden látványtervünk egyedi és megismételhetetlen. Sokszor elég egy-egy izgalmas szaniter vagy dekorelem ahhoz, hogy igazán különlegeset alkossunk. 3D virtuális képalkotással elhozzuk neked a jövő valóságát. 

image_6.jpeg

Ne sajnáljuk az időt a bizsergetően ellazító, idegeket kisimító habfürdőtől! Nem csak a relax, hanem a Köry-ker nyújtotta kényelem is jár! Akril kádak többféle méretben méretben, beépíthető vagy előlapos verzióban. 10 év garanciával forgalmazzuk, illetve kádláb, le- és túlfolyó rendelhető.

image_7.jpeg

Mindannyian emlékszünk a gyermekkori mesékre, a cipő pont Hamupipőkére illik, a békából királyfi lesz, Dagobert bácsi az egyetlen, aki képes a pénzben úszni, és Prérifarkas soha nem kapja el Kengyelfutót... Bip-bip! :-) Ötleteljünk együtt, keressük meg közösen Jamie csodalámpáját, és indulhatunk a mesék birodalmába...

image_8.jpeg

A piros-fekete mindig izgalmas párosítás. A csempekollekció alaplapját 10x10 cm-es méretben forgalmazzuk, illetve rendkívül széles dekorkínálat áll rendelkezésre. Ötleteljünk együtt - 3D látványtervezésünkkel. 

image.jpeg

És ha már konyha, akkor bizony rengeteget lehet időzni a mosogató kiválasztásánál. Nem mindegy, hogy milyen étkezési szokásaink vannak, és persze a konyhabútor méretei is behatárolhatják a választást. Praktikus tanácsokat és teljes áttekintést adunk, amelyekből készítettünk egy rövid összeállítást.

Mielőtt mosogató kérdésben döntünk:
- fogunk-e beépített mosogatógépet használni?
- fogyasztunk-e sok zöldséget és gyümölcsöt, szükségünk van gyümölcsmosós medencére?
- mekkora alsó konyhabútor elem áll a rendelkezésemre ahová a mosogatót tervezem?
- milyen mosogatási szokásaim vannak: elég-e egy medence, vagy szükség van-e két medencére, és ahhoz szeretnék-e csepptálcát is?
- rozsdamentes mosogatót, silgránit mosogatót, vagy kerámia mosogatót szeretnénk?
- milyen színű mosogató illik az új konyhabútorhoz?
- meghatározza a munkalap, csempe, hátfal színe?

Segít a Köry-Ker! 

image_1.jpeg

Neked is van programod estére? Köry-Ker termékekkel felszerelt fürdőszobában már a készülődés is a szórakozás részének számít! A zuhanyt indulás előtt azért zárjuk el! ;-)

image_2.jpeg

 Pánikszoba Köry-Ker módra! ;-)

image_9.jpeg

Szombathely, Körmendi u. 92. 

www.kory-ker.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://koryker.blog.hu/api/trackback/id/tr3611710433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása