Köry-Ker

Köry-Ker

Felkészül: NYÁR!

2017. április 16. - KöryKer

A nyári napok legnépszerűbb programja a kerti grillezés és bográcspartik. A családi/baráti közös sütés-főzés továbbra is előkelő helyen szerepelnek a közösségi életben. Grillezőink/bográcsolóink között kedvedre válogathatsz kőkorszaki és ultramodern változatban is. További választék és tanácsadás: Szombathely, Körmendi u. 92.

img_7805.PNG

Na, elszürcsölünk egy limonádét a mediterrán teraszON? A mázas klinker kollekciónk megvalósítja, hogy úgy érezd magad, mintha a Földközi-tengernél pihennél. Ez főként a meleg színpalettájának, a rózsaszín és barna kontrasztnak köszönhető. Azok számára, akik nyugodtabb árnyalatot keresnek, többféle változatot tudunk kínálni. A lapok kiváló műszaki paraméterei, a lépcső és homlokzati elemek teljes kínálata lehetővé teszi, hogy létrehozz egy házat és teraszt - egyenesen Toszkánából.

img_7804.PNG

Kerti és kültéri tárolók, szerszámos házak, talicskák, a legfiatalabbnak kerti játékok, ülőgarnitúrák, bútorszettek, műanyag asztalok és székek széles választékával is várunk! - katt vissza előző blogbejegyzésünkre

img_7829.PNG

Felkészül: nyár! Jön a feeling, amelyben egyre nagyobb teret kapnak majd a szabadtéri programok, illetve a jól megtervezett kert vagy design-os terasz. Kültéri burkolatainkra idén is nagy hangsúlyt fektetünk, íme néhány kínálatunkból:


img_7818.JPGimg_7819.PNG

Olyan tárgyak kényelmes tárolását teszi lehetővé, melyeknek kézközelben kell lenniük a kertben. Nagy kapacitás jellemzi, ezért mind a kerti szerszámok, mind pedig a a párnák vagy a pokrócok is elférnek benne. Összeszerelése kivételesen egyszerű és nem igényel speciális szerszám használatát. A különböző mintázatoknak és színeknek köszönhetően minden kertbe passzol. A fedél nyitását segítő mechanizmus a termék további előnyét képezi. Magas minőségű, légköri tényezők káros hatásainak ellenálló anyagokból készül. Ülőhelyként is szolgálhat 2 személy számára.

img_7830.PNG

Provence-i stílusból kiinduló kollekció, melyet az antikolt, fehérre festett deszkák ihlettek. Az egyszerűség és a természet rendje iránti tiszteletet sugározza, ami egyúttal meghitt hangulatot kölcsönöz a helyiségnek. A világos színre festett fabútorok rusztikus elemekkel kiegészítve még jobban kihangsúlyozzák a belső tér pihentető jellegét, amelytől egy pillanatra sem akarunk majd elszakadni.

img_7831.PNG

Szombathely, Körmendi u. 92.

www.kory-ker.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://koryker.blog.hu/api/trackback/id/tr2812430597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása