Köry-Ker

Köry-Ker

Nyarat. Vele. Most.

2017. március 19. - KöryKer

Kerti és kültéri tárolók, szerszámos házak, talicskák, a legfiatalabbnak kerti játékok, ülőgarnitúrák, bútorszettek, műanyag asztalok és székek széles választékával is várunk. De mutatjuk is az ÚJDONSÁGAINKAT, görgessetek.

img_5750.JPG

A stílusos szabadidő bútorszettjeink maximális kényelmet garantál a felhasználók számára. Modern dizájn jellemzi, melyet természetes rattan fonás inspirált. Stabilitását és kényelmét szolid felépítésének és átgondolt szerkezetének köszönheti. Többféle színben forgalmazzuk, hozzáillő kényelmes párnákkal. Tisztításuk egyszerű, ellenálló a sérülésekkel és az időjárás hosszan tartó viszontagságaival, illetve az UV sugárzással szemben is.

img_5749.JPG

A praktikus nyugágyaink a komfotos pihenés garanciája. Szolid és stabil szerkezet, szabályozható háttámla, széles kartámaszok, puha párnák, hogy csak néhány választási lehetőséggel említsük, melyek tovább növelik a használati kényelmét. Magas tartósság jellemzi és ellenáll a sérüléseknek, illetve a nedvességnek, valamint az UV sugárzásnak. Könnyű tisztán tartani.

img_5756.JPG

A funkcionális kerti házaink még a legigényesebb felhasználókat is elragadja. Az acél megerősített szerkezet, a széles, kétszárnyas ajtók és a beépített ablak általi megvilágítás minden kétséget kizáróan a termék előnyeit képezik. A polcok és az akasztók rögzítési lehetőségének köszönhetően a ház belsejét rendkívül praktikussá alakíthatjuk. Hosszú élettartamot garantál, és a beépített szellőzőrendszer állandó friss levegőt biztosít, megvédve a belteret a nedvesség káros hatásától. A szerszámos házban különböző kerti szerszámokat és eszközöket, függőágyat, nyugágyat, fűnyírót, stb. tárolhatunk. Karbantartást nem igényel, nem korrodálódik, nem hámlik le a bevonat vagy rothad meg az anyag. Többféle méretben és színben forgalmazzuk.

img_5771.JPG

Egyszerű forma, kényelmes használat és könnyű összeszerelhetőség - ezek a legfőbb előnyei asztalainknak. Gazdag színválasztékban forgalmazzuk. A szolid szerkezet és a kényelmes használat tökéletes ötvözete. A megfelelően profilozott szék háttámla nagy kényelmet biztosít az ülés során, melyek között található összecsukható, vagy dönthető háttámlájú változatban is.

img_5763.JPG

A talicskáinkat rendkívül modern forma és lekerekített élek jellemzik. A megerősített gumikerekek megkönnyítik a rakomány szállítását. Ideális kerti munkálatokhoz, de hagyományos otthoni használatra is javasoljuk. Könnyű irányítani, nem igényel karbantartást. Időjárás viszontagságainak ellenálló műanyagból készült.

img_5777.JPG

A tágas játszóház egy varázslatos helyszín. A precíz kivitelezés, a jól átgondolt, lekerekített formájú szerkezet biztonságos játékot garantál. A nyitható ajtók és spaletták kiszélesítik a fiatal felfedezők horizontját, a kivételesen tágas beltér segít kialakítani egy kellemes "bunkert". Egyszerű összeszerelés jellemzi, melyet könnyű tisztán tartani. A tartós szerkezetnek köszönhetően a játszóház a kertbe is telepíthető. A magas minőségű műanyag hosszú élettartamot garantál.

img_5784.JPG

Tágas kerti tárolóink, nagyon hasznos funkciókkal. Kényelmes ülőhelyként szolgálhat 2 személy számára, valamint egyéb tartozékok tárolására ládaként (pl. könnyen elférnek benne a pokrócok, a bútorok párnái, apró szerszámok). A tároló egyszerű formatervezése minden stílusú, így bármely kertbe passzol. Ellenáll a kedvezőtlen időjárási feltételeknek és könnyű tisztán tartani. Ha szereted a klasszikus, de egyben funkcionális megoldásokat, minden bizonnyal tetszeni fog.

img_5792.JPG

Szombathely, Körmendi u. 92. 

A bejegyzés trackback címe:

https://koryker.blog.hu/api/trackback/id/tr8112352091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása