Köry-Ker

Köry-Ker

Köry-Ker extrákkal

2016. szeptember 28. - KöryKer

Neónak a Matrixban választania kellett a kék vagy piros kapszula közül. Akinek a tökéletes zuhanyzó megtalálása a célja, talán kicsit könnyebb helyzetben van, bár komoly döntéseket kell meghoznia így is. "Kéket" vagy a "pirosat"? - a Köry-Ker olyan megoldásokat kínál, amely biztosan nem egy illúzió része! 

image_11.jpeg

A fekete WC egyáltalán nem visszahúzódó típus, kivéve ha Darth Vader fürdőszobájában vagyunk, mert ott tökéletesen beleolvad a környezetbe. A fűthető ülőke alapfelszereltség, csakúgy, mint a mosás és szárítási funkció, és a különálló LCD kijelzős vezérlő és egy SD kártya segítségével akár egy őserdő atmoszféráját is utánozhatjuk, hogy a wellness WC tökéletes nyugalommal tehesse a dolgát. Nem csak a modern design és látványos külső miatt figyelemfelkeltő, a tervezők mindent beleadtak ami a stílust, komfortot és technológiát illeti. Meghatározásuk szerint hi-tech wellness wc, amely elsősorban az intim higiéniára fókuszál - wc és bidé egyben. Megszámlálhatatlan funkcióval ruházták fel, van mosás, szárítás, lágyan csukódó fedél, fűtött ülőke, öntisztítás, energiatakarékos automata öblítés, LED kezelőpanel a wc összes funkciójának működtetéséhez, szobahőmérséklet szabályozás és háttérzene - hogy csak néhányat említsünk.

image_12.jpeg

Minden fürdőszoba tükrözi tulajdonosa stílusát és egy kicsit személyiségét is, éppen ettől lesz minden látványtervünk egyedi és megismételhetetlen. Sokszor elég egy-egy izgalmas szaniter vagy dekorelem ahhoz, hogy igazán különlegeset alkossunk. Ha szívesen megterveztetnéd velünk fürdőszobád, 3D virtuális képalkotással elhozzuk neked a jövő valóságát!

image_13.jpeg

Választhatsz fotót katalógusunkból, de hozhatod a saját fényképedet is - megvalósítjuk digitális technikával. Uraim! Megemlítenénk, hogy utóbbi a háziasszonyokra pozitív hatással van, így mellékhatása az, hogy konyhatündérek lesznek. :-)

image_14.jpeg

Népes vendégsereg, ám kicsi konyha? Akkor a következő javaslatunk biztosan elnyeri tetszésed! A mosogatótálca ugyanis kényelmes és nagy medencét rejt, méghozzá extra kis térben! Egy olyan kompakt mosogatórendszer, amely a kis konyhákban is nagy teljesítményt nyújt, leszívó berendezése pedig még bővíthető is. Kompakt, tágas és mély medencéjével még az igen korlátozott térben is kényelmes megoldást képes nyújtani. Sőt, még egy tökéletesen illeszkedő csepegtető rácsot is adunk a mosogató medencéhez. Lakjunk jól: Köry-Ker.

image_15.jpeg

Amikor minket is elvarázsolnak a tervezők... Egy igazán dekoratív ÚJDONSÁG érkezett termékpalettánkra. A burkolatcsaládhoz 33x33 cm-es padlólap tartozik, falicsempéjét háromféle méretben és színben (fehér, szürke, bézs) forgalmazzuk, illetve a hozzá tartozó díszcsík piros és fekete árnyalatban válaszható - melynek KÜLÖNLEGESSÉGE, hogy Swarovski berakással is rendelhető. A fotódekorjai kifinomult nyomtatási technikával készülnek. A kollekcióval impozáns enteriőrt varázsolhatunk otthonunkba, bátran javasoljuk fürdőszobába is.

image_16.jpeg

A spanyol partnerünk gyermekeknek szánt kollekciójából hoztunk most ötleteléseket. Nagyon széles választékkal rendelkeznek, az egyszerű padlólapoktól - az óriási méretű és különleges dizájnú csempékig. Olyan különlegességeket is gyártanak, mint a párduc vagy zebramintás csempe - amelyből hamarosan mutatunk ízelítőt -, de most a lurkóké a főszerep.

image_17.jpeg

Ideje felkészülnünk a hidegebb napokra is. Radiátorok széles választékban kaphatók, amely törölközőszárítós változatában a fürdőszoba fűtésére is alkalmas. Esztétikus, praktikus és kevés helyet foglal. Rengeteg típusban, méretben, kialakításban forgalmazzuk, így pénztárcánk mellett, stílusunkhoz igazodót is könnyen választhatunk. Köry-Ker extrákkal: Szombathely, Körmendi u. 92.

image_18.jpeg

Fürdésidőőő! Akril kádak többféle méretben, beépíthető vagy előlapos verzióban, 10 év garanciával. Kádláb, le- és túlfolyó is rendelhető.

image_19.jpeg

Valódi érintés és maximális zuhanyélmény minden alkalommal - az extra méretű sugárkorongnak köszönhetően. A termosztát, a fej és kézi zuhany mind azt szolgálják, hogy a tisztálkodás élménnyé váljon. Teljes szabadságot kínálunk: a fejzuhanyból lágy levegővel dúsított vízcseppek érkeznek, a kézi zuhanynál 3 sugárfajtából választhatsz, míg a termosztátos csaptelep polcként is funkcionál. A vízkövesedés elkerüléséről külön rendszer gondoskodik. 

image_21.jpeg

Zuhanyrosé! ;-)

image_20.jpeg

Szombathely, Körmendi u. 92.

  • www.kory-ker.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://koryker.blog.hu/api/trackback/id/tr10011750519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása