Köry-Ker

Köry-Ker

2017-es trend!

2016. november 15. - KöryKer

2017-ben is számtalan szemet gyönyörködtető újdonsággal frissítjük termékpalettánkat. Íme egy kis kedvcsináló folyton bővülő kínálatunkból:

ba5e162f-773c-4fa4-84fc-de1561fb9080-71171-000033d1e9d2aa96.jpeg

ÚJDONSÁG! Lenyűgöző, irreális, meseszerű... Elmenekülni a világ elől... A kollekció minden részlete örömöt okozó érzékiséget és mesés esztétikát tükröz. A már-már megszokott kivételességet is felülmúlóan jelennek meg az új, meghökkentő formák. Ajánljuk a független embereknek, akik élvezik az életet s tele vannak szenvedéllyel, illetve fantáziával. A cél pedig egy kifejező, érzéki, energetikus és exkluzív fürdőszoba, melyben biztosított a pihenés.

img_9790.JPG

ÚJDONSÁG! Teljes mértékben személyre szabható élményt biztosít technikai rendszere. Memóriafunkcióval tárolhatjuk a zuhanyfej szórásmintáját, a víz hőmérsékletét, illetve a szükséges vízmennyiséget is szabályozhatjuk. A vezérlő frappáns kialakítása tartóként is jó szolgálatot tesz, így egyéb kiegészítőket is elhelyezhetjük rajta, mint például a tusfürdő. Sokoldalúságát tükrözi, hogy számtalan zuhanyfej közül választhatunk, akár masszázs funkcióval is rendelhető... 

img_9795.JPG

ÚJDONSÁG! Zuhany WC, mely egyesíti a komfortot a higiéniával - vezérlővel párosítva. Integrált szagelszívó, érintőképernyős távirányító, négy egyedi profil, vízhőmérséklet, erősség, hogy csak néhány tulajdonságát említsünk. Különlegessége, hogy automatikus felhasználó felismerést is alkalmaz, mely az optimális testhelyzet felvételével aktivizálódik.

img_9800.JPG

Minden fürdőszoba tükrözi tulajdonosa stílusát és egy kicsit személyiségét is, éppen ettől lesz minden látványtervünk egyedi és megismételhetetlen. Sokszor elég egy-egy izgalmas szaniter vagy dekorelem ahhoz, hogy igazán különlegeset alkossunk. Íme:

img_9805.JPG

ÚJDONSÁG! Ezzel a konyhai csaptelep kollekciónkkal pár pillanat alatt forró vizet varázsolhatunk, amely 3 és 6 literes tartállyal választható. Tökéletesen szigetel, illetve gyerekzárat is építették a termékbe, a lurkók védelmében. Mono és duo kivitelben forgalmazzuk.

img_9810.JPG

A képen látható konyhai termékeink szembeötlő tulajdonsága az az ergonómiai tervezettség, ami által igazán kényelmes mindennapi használatot biztosít. Nem csak praktikusak, de esztétikailag is ugyanolyan magas színvonalon teljesítenek. 12 színárnyalat közül választhatunk, illetve általuk kifejlesztett és szabadalmaztatott anyagösszetétele arról is gondoskodik, hogy a szinte pórusmentes felületen semmiféle szennyeződés ne tapadhasson meg. Így valójában a tulajdonosának és környezetének higiéniájáról gondoskodik.

img_9820.JPG

Ez már a 2017-es év ÚJDONSÁGA, ahol főszerepben a formabontó felületek. És mázli, hogy nálunk már rendelhető...  

img_9832.JPG

További ötleteléseket is hozunk még blogunkban az idei év népszerű tervezeteiből, illetve újdonságaiból, amelyet mi is kiemelten követünk/forgalmazunk.

img_9833.JPG

www.kory-ker.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://koryker.blog.hu/api/trackback/id/tr5411963909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása