Köry-Ker

Köry-Ker

Ötlettár burkolva

2016. december 07. - KöryKer

A tökéletes burkoláshoz maga a szép burkolólap csak egy dolog. Számos más tényező adódik még ehhez, melyekre talán elsőre nem is gondolnánk – pedig mennyire kézenfekvő. Ilyenek lehetnek a megfelelő vízszigetelés, az optimális ragasztó kiválasztása, mint ahogyan a fuga sem mindegy. És mi van a burkolandó felülettel? Az ugye adott. Ám javítható, akár tökéletessé is tehető a Köry-Ker termékeivel! 

f41732ec-f50e-4196-84dd-e40367ea973c-2833-00000506896dd062_tmp.png

A következő professzionális esztrichtbeton alkalmas kerámialapok, gres kőporcelán, természetes kövek, parketta, gumi-, linoleum-és PVC burkolatok ragasztóval történő lerakásához:

img_0519.JPG

Aljzatkiegyenesítő, amely alkalmas szabálytalan és egyenetlen aljzatok nagy szilárdságú kiegyenlítésére 3 - 30 mm-es vastagságig, kerámialapok, gres kőporcelán, márvány, parketta, gumi-, linoleum-és PVC burkolatok lerakása előtt:

img_0528.JPG

Egykomponensű vízszigetelő anyag, amely vizes helyiségek szigetelésére alkalmas, kerámialapokkal, gres kőporcelánnal, márvánnyal és természetes kövekkel történő burkolás előtt: 

img_0533.JPG

A professzionális kvarcbázisú ragasztó alkalmas kerámia-és greslapok cementaljzatokra történő nagy szilárdságú ragasztására 15 mm-es rétegvastagságig padlón és falon: 

img_0547.JPG

A professzionális egykomponensű ragasztó alkalmas gres kőporcelán, klinker, üvegmozaik, valamennyi típusú kerámialap, nagy méretű burkolólapok és stabil természetes kövek nagy szilárdságú ragasztásához:

img_0562.JPG

Professzionális egykomponensű fugázóanyag, amely alkalmas gres kőporcelán, kerámialapok és természetes kövek nagy szilárdságú kifugázására 2 - 12 mm-ig, padlón és falon. Ugyanezen termékcsaládban javasoljuk mellé a professzionális savas tisztítószert, amely erős korrozív hatásával alkalmas cement vagy mészlepedék, só- és mészlerakódások, cementbázisú ragasztók és fugázóanyagok maradványainak letisztítására.

img_0567.JPG

Számos terméket biztosítunk erre a feladatra és hosszasan folytathatnánk a sort pl. tapadásnövelő, erősítő, szigetelő alapozó anyagokkal. Összességében olyan univerzális megoldásokat kínálunk, amely megkönnyíti és lerövidíti a felesleges várakozási időt a burkolásig, kitűnő terülő képessége révén pedig egyszerűvé válik a bedolgozás. Folyt. köv: Szombathely, Körmendi u. 92. 

A bejegyzés trackback címe:

https://koryker.blog.hu/api/trackback/id/tr2712030157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása