Köry-Ker

Köry-Ker

Tél, kandalló, Köry-Ker.

2016. október 11. - KöryKer

Amikor minket is elvarázsolnak a tervezők...

image_31.jpeg

... mely igazán dekoratív szépség termékpalettánkon. A burkolatcsaládhoz 33x33 cm-es padlólap tartozik, falicsempéjét háromféle méretben és színben (fehér, szürke, bézs) forgalmazzuk, illetve a hozzá tartozó díszcsík három árnyalatban válaszható - melynek KÜLÖNLEGESSÉGE, hogy Swarovski berakással is rendelhető. A fotódekorjai kifinomult nyomtatási technikával készülnek. A kollekcióval impozáns enteriőrt varázsolhatunk otthonunk bármely helyiségébe.

image_30.jpeg

Széles választékot kínálunk mosdókból, és az alá/fölé/mellé illeszthető bútorokból. Pl. balos/jobbos kivitelben, beépített szennyestartóval, fiókkal, falra illeszthető kivitelben, széles színskálában, stb. A harmonizálás érdekében segítünk, hogy a termékek egymással összhangban legyenek (csaptelepek, szaniterek, bútorok). Most a kicsi helyiségre mutatunk praktikus megoldást.

image_38.jpeg

Nyiss be hozzánk! ;-) Egy bejárati ajtó kilincsének megválasztásánál a funkció mellett a forma és a szín is fontos szerepet játszik, ezért kiváló választás a partnerünk kollekciójának elemei. A márka már több mint 15 éve teret hódított magának Európában, amely nálunk is kapható, kedvező áron! 

image_32.jpeg

Különleges módon ötvözi az esztétikát, a funkciót és az egyediséget. A természetes kő tapintású és az időtlen klasszikus rozsdamentes nemesacél keret együdálló kombinációja, amely rendkívüli hangsúlyt ad a konyha központjának, a mosogatónak. Opcionális tartozékok: többrétegű kőris vágódeszka, többfunkciós kosár, csepegtető (szokatlan hullámos formában).

image_33.jpeg

Mini garzon, galérián háló, alatta konyha - étkezősarokkal. Attól, hogy kis alapterületű konyhánk van, még lehet kényelmes és ergonomikus. Például érdemes olyan csaptelep megoldást választani, amely flexibilis kifolyócsővel rendelkezik, és szabadon használhatunk, akár egy zuhanyfejet, mintha csak egy kerti slaggal dolgoznánk. Nem csak design szempontból, de funkcióit tekintve is jó választás, fix megoldású és rugalmas, klórmentessé teszi a vizet, illetve ne gondoljátok, hogy csak ennyit tudnak. Folyt. köv: Szombathely, Körmendi u. 92.

image_34.jpeg

Minden fürdőszoba tükrözi tulajdonosa stílusát és egy kicsit személyiségét is, éppen ettől lesz minden 3D látványtervezésünk egyedi és megismételhetetlen. Sokszor elég egy-egy izgalmas szaniter vagy dekorelem ahhoz, hogy igazán különlegeset alkossunk. A következő megvalósult fürdőszobában a kád már túlnyúlik az eredeti területen, viszont így mindent el lehetett helyezni. A mosógép beköltözött a használaton kívüli padlásfeljáróba, felette tárolószekrény van. A fürdő külön érdekessége a „kádzug”, ami egy elkerülhetetlen kompromisszum, de barátságos „kuckóban” fürdeni. Íme:

image_36.jpeg

A tél beköszöntével... Radiátorok széles választékban kaphatók, amely törölközőszárítós változatában a fürdőszoba fűtésére is alkalmas. Esztétikus, praktikus és kevés helyet foglal. Rengeteg típusban, méretben, kialakításban forgalmazzuk, így pénztárcánk mellett, stílusunkhoz igazodót is könnyen választhatunk.

image_37.jpeg

Egy tökéletes este valahogy így... És a harmonikus burkolatunkhoz kandalló is választható. Igen, megtaláltuk a megoldást arra, amely biztosítja, hogy a lakásban pontosan olyan legyen a hőmérséklet, mint kandalló nélkül (3. kép: 6 db-os csempekompozíció).

image_35.jpeg

www.kory-ker.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://koryker.blog.hu/api/trackback/id/tr8511796415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása