Köry-Ker

Köry-Ker

A méret a lényeg...

2017. február 08. - KöryKer

Ahhoz, hogy fennakadások nélkül tudjuk berendezni a fürdőszobát, precíz mérésekre van szükség. Ne apelláljon senki szemmértékre, ne hagyjuk, hogy elsodorjon a színek, formák és anyagok kavalkádja. A megfelelő külsőségeket tekintve mindig köthetünk 3D látványtervezésünkkel szerethető kompromisszumot, míg a kád vagy zuhanykabin sarkából nem vághatunk le egy-egy darabot. Javasoljuk majd a megfelelő helykihasználást, azaz vegyük figyelembe, hogy pl. az adott fürdőszobabútor használat közben, nyitott állapotában mennyi helyet foglal el. Gondoljuk át a lehetőségeket: fiókos vagy ajtós megoldás, valamint felosztott vagy egyrészes kialakítású darab illeszkedik-e a tisztálkodó helyiségbe. A magasság sem elhanyagolható tényező, amennyiben nem szeretnénk széken/sámlin/létrán/családtagon ágaskodni a fürdőszobaszekrény előtt új törölközőért.

img_3497.JPG

A hideg időjárásban mindig hangulatos egy kandalló, mely egyaránt jótékonyan hat közérzetünkre és melegíti otthonunkat is. A modern irányzatok már lehetővé teszik, hogy a legkülönbözőbb burkolatokkal, stílusokkal kombináljuk ezt a fajta megoldást. Íme néhány szemet gyönyörködtető darab kínálatunkból:

img_3501.JPG

Ha konyha, akkor bizony rengeteget lehet időzni a mosogató kiválasztásánál. Nem mindegy, hogy milyen étkezési szokásaink vannak, és persze a konyhabútor méretei is behatárolhatják a választást. Praktikus tanácsokat és teljes áttekintést adunk, amelyekből készítettünk egy rövid összeállítást.

Mielőtt mosogató kérdésben döntünk:
- fogunk-e beépített mosogatógépet használni?
- fogyasztunk-e sok zöldséget és gyümölcsöt, szükségünk van gyümölcsmosós medencére?
- mekkora alsó konyhabútor elem áll a rendelkezésemre ahová a mosogatót tervezem?
- milyen mosogatási szokásaim vannak: elég-e egy medence, vagy szükség van-e két medencére, és ahhoz szeretnék-e csepptálcát is?
- rozsdamentes mosogatót, silgránit mosogatót, vagy kerámia mosogatót szeretnénk?
- milyen színű mosogató illik az új konyhabútorhoz?
- meghatározza a munkalap, csempe, hátfal színe?

Segít a Köry-Ker! 

img_3506.JPG

Ha már konyha... A mediterrán alapjai a rusztikus, matt csempék. A burkolás alapeszközei lehetnek: kerámiacsempék, terrakotta, természetes kő és a nagy trükk: a mozaik. A csempe és járólap színei alapvetően fakó árnyalatúak, a lapok felülete ütött-kopottnak tűnik, az éleik és szélek pedig a legkevébé sem egyenesek, kézi munkás hatásúnak, réginek tűnnek. Hogy konkrétan el tudd dönteni mit értesz a mediterrán alatt: Szombathely, Körmendi u. 92.

img_3511.JPG

ÚJDONSÁG! 

Mindeddig a vizes helyiségek padlójának felújítása nem volt egyszerű dolog, mert megbízhatóan vízzáró felületet csak a csempék adták. Ma már ezzel szemben modern és igazán tetszetős vinyl padlók széles választékát kínáljuk, melynek a lerakása akár szakembert sem igényel, ha rendelkezésünkre áll egy egyenes tiszta felületet, valamint burkolásában válaszhatunk: öntapadós, ragasztós, illetve klikkes rendszerű között. Párás helyiségekbe is bátran javasoljuk.

img_3519.JPG

A zuhanyfolyóka olyan padlóösszefolyó, vízelvezető zuhanyzó alkatrész, amelynek látványa talán ugyan nem, de a hiánya annál inkább szembetűnő. Mikor is lehet rá szükség? Ha…
- minden szögletében igazán egyedi méretű és formájú zuhanykabinra vágyunk, amelyhez nem passzolnak a klasszikus zuhanytálcák
- kifogástalanul akadálymentes megoldásra van szükség a fürdőszobában
- nem tartjuk eléggé stílusosnak és mutatósnak a zuhanytálcák kínálta lehetőségeket

img_3524.PNG

Neónak a Matrixban választania kellett a kék vagy piros kapszula közül. Akinek a tökéletes zuhanyzó megtalálása a célja, talán kicsit könnyebb helyzetben van, bár komoly döntéseket kell meghoznia így is. "Kéket" vagy a "pirosat"? - a Köry-Ker olyan megoldásokat kínál, amely biztosan nem egy illúzió része! 

img_3529.PNG

Hoztunk nyarat is a blogba! Grillezőink/bográcsolóink között kedvedre válogathatsz kőkorszaki és ultramodern változatban is, amely a központja lehet egy családi/baráti összejövetelnek, ráadásul stresszcsökkentő hatású, mert aki eszik, sosem ideges. 

img_3534.PNG

 www.kory-ker.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://koryker.blog.hu/api/trackback/id/tr7912239258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása